VI SKAL SKAPE ET GODT OG ENGASJERT MILJØ

Avstander:

  • Hamar 9 km
  • Oslo 132 km
  • Larvik 265 km
  • Trondheim 392 km

 

Nordfra: ta av E6 v/ skilting Nydalen og inn i rundkjøringen, ta 4. avkjørsel og kjør over brua, følg veien (50-sone) i ca 400 m før du tar til høyre opp en grusvei (Lyksetveien), hold til venstre og du vil få gården på høyre side etter ca 100 m.

 

Sørfra: ta av E6 v/ skilting Nydalen og sving til høyre i krysset. Følg veien (50-sone) i ca 400 m før du tar til høyre opp en grusvei (Lyksetveien), hold til venstre og du vil få gården på høyre side etter ca 100 m.

SPRANGTIDER

Det er satt opp egne tider for når det kan settes opp hinder/legges ut bommer i hallen.

 

Tirsdager: 16.30-22.00, torsdager: 19.30-22.00

 

Det settes stor pris på om det informeres på facebooksidene dersom dere har planer om å hoppe, så blir det lettere for andre å tilasse seg :)

 

Hallen er åpen for andre, men det skal tas hensyn til de som hopper.

HVEM/HVOR ER VI?

Lykseth Gård ligger i Nydalen, ca 10 minutter nord for Hamar. Familien Rokstad tok et sprekt valg og flyttet fra Molde for å ta over stalldriften ved Lykseth Gård. Familien består av Frank; en over snittet engasjert ponnipappa som har oppgradert til hestepappa. Han står alltid på sidelinjen, uansett om det er trening eller stevne. Han er den ivrigste under teoritimer og han prøver stadig sette seg inn i det perfekte eksteriør på en dressurhest ;) Frank er en trivelig, morsom og imøtekommende kar, han er alltid hjelpsom og gjør sitt ytterste for at alle oppstallørene skal trives på stallen :) Frank fungerer som "vaktmester" og har ansvaret for fakturering.

 

Videre består familien av Kaja; familiens up and coming! :D Hun er grunnen til at familien selger huset, pakker med seg hund og hest, og kjører sørover. Kaja vil satse videre og sikter nå mot YR-klassene. Hun er svært dedikert og planlegger neste rideøkt så fort hun har hoppet av hesten ;) Kaja er stallens ansikt utad og har hovedansvaret for driften av ridesenteret.

 

Mamma-Hege har fulgt med på flyttelasset, men holder seg unna driften. Vi ser henne nesten daglig i stallen, men aldri på tribunen, da hun er noe nervøs og fungerer dårlig som psykisk støtte ;) Hege er sosial og ønsker å bidra til et godt miljø. Hun er veldig omsorgsfull og deler gjerne ut gulrøtter og klemmer til alle som måtte trenge det :)

 

Lykseth driver kun privat oppstalling og har et miljø bestående av dressur-, sprang-, western- og hobbyryttere. Målet vårt er å ha et godt miljø, og vi ønsker derfor å tilrettelegge så godt som mulig for alle type aktiviteter. Vi prøver å arrangere sosiale sammenkomster for oppstallører, fôrryttere, familie og venner med jevne mellomrom, i tillegg til våre stallmøter hver 3. måned. Sammen ønsker vi å gjøre hverandre gode!

 

Det blir holdt faste, både ukentlige og månedlige, dressurtreninger. Hver tirsdag er det sprangtrening, og med jevne mellomrom blir det avholdt westernclinics. Ridehuset er stort sett alltid åpent for alle, også under treninger, men ved noen anledninger (som f.eks. stevner, sprangtreninger og større arrangementer) vil det være stengt i perioder.

 

Veterinær Bente Storvik

924 11 729

bentestorvik@msn.com

 

Veterinær Hege S. Stenbråten

907 37 621

www.vet-hs.no

 

VETERINÆRVAKT: 62 56 24 30

ADRESSE

Lyksetvegen 22

2320 Furnes

 

Kamilla: 913 54 094

kn-sporthorses@outlook.com

TILBAKEMELDINGER

Ris, ros, ønsker, bilder - alle henvendelser ang hjemmesidene rettes til web@lyksethgard.no

Del gjerne siden med dine hestevenner!

 

Sist oppdatert: 01.03.18