Stallen

HVA/HVOR ER VI?

DRIFTEN

Lykseth Gård ligger i Nydal, ca 10 minutter nord for Hamar.


Lykseth driver kun privat oppstalling og har et miljø bestående av dressur-, sprang-, kjøring-, western- og hobbyryttere. Målet vårt er å ha et godt miljø og vi ønsker derfor å tilrettelegge så godt som mulig for alle type aktiviteter.


Det blir holdt faste, både ukentlige og månedlige, dressur- og kjøretreninger, samt samlinger/treninger innen westernridning. Ridehuset er stort sett alltid åpent for alle, også under treninger, men ved noen anledninger (som f.eks. stevner, sprangtreninger og større arrangementer) vil det være stengt i perioder.


NB! Grunnet covid-19 er treningstilbudet sterkt redusert, både fordi det er restriksjoner mtp organisert aktivitet og reiserestriksjoner som setter en stopper for våre faste trenere fra Danmark og Sverige. Det er flere på stallen som nå får undervisning av faste trenere via Ridesum/Skype.

VEIBESKRIVELSE

Nordfra: ta av E6 v/ skilting Nydal (sør for Brumunddal) og inn i rundkjøringen, ta 4. avkjørsel og kjør over brua. Følg veien (50-sone) i ca 400 m før du tar til høyre opp en grusvei (Lyksetveien). Hold til venstre og du vil få gården på høyre side etter ca 100 m.


Sørfra: ta av E6 v/ skilting Nydal (nord for Hamar) og inn i rundkjøringen, ta 2. avkjørsel. Følg veien (50-sone) i ca 400 m før du tar til høyre opp en grusvei (Lyksetveien). Hold til venstre og du vil få gården på høyre side etter ca 100 m.

AVSTANDER

  • Hamar 9 km
  • Oslo 132 km
  • Larvik 265 km
  • Trondheim 392 km